Understanding Wine through Yeast Interactions
Click Here to see the document
Αξιοποίηση νέας φυσικής Ελληνικής μικροβιακής χλωρίδας προς παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας Oenovation
Συνοπτική παρουσίαση αποτελεσμάτων
Assessing the Biofilm Formation Capacity of the Wine Spoilage Yeast Brettanomyces bruxellensis through FTIR Spectroscopy
Click Here to see the document
Αναλυτική παρουσίαση τελικών αποτελεσμάτων 2023
Δείτε την Αναλυτική παρουσίαση τελικών αποτελεσμάτων 2023
ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΛΓΟ – ΙΤΑΠ ΜΕΧΡΙ 31/7/2020
Στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου Oenovation και συγκεκριμένα της Ενότητας Εργασίας 1 στην οποία συμμετέχει ο φορέας του ΕΛΓΟ-ΙΤΑΠ ως […]