Εδώ θα βρείτε τα δελτία τύπου και τις εκδηλώσεις
Understanding Wine through Yeast Interactions
Click Here to see the document
Αξιοποίηση νέας φυσικής Ελληνικής μικροβιακής χλωρίδας προς παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας Oenovation
Συνοπτική παρουσίαση αποτελεσμάτων
Assessing the Biofilm Formation Capacity of the Wine Spoilage Yeast Brettanomyces bruxellensis through FTIR Spectroscopy
Click Here to see the document
Αναλυτική παρουσίαση τελικών αποτελεσμάτων 2023
Δείτε την Αναλυτική παρουσίαση τελικών αποτελεσμάτων 2023
Ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του προγράμματος Oenovation και Γευσιγνωσία Οίνων – Σαντορίνη 4/11/2021
Ομιλίες 10.00 π.μ. Χαιρετισμός του Προέδρου της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων κ. Μάρκου Καφούρου 10.10-10.20 Σταματίνα Καλλίθρακα, Εργαστήριο Οινολογίας […]
Αίτημα Μείζονος Σημασίας
Στις 19/12/2020 υποβλήθηκε Αίτημα Μείζονος Σημασίας με αριθμό ενέργειας 4069742. Το βασικό ζητούμενο ήταν η χρονική παράταση υλοποίησης του έργου […]
Ολοκλήρωση του 2ου Αιτήματος Επαλήθευσης – Πιστοποίησης Δαπανών
Ολοκληρώθηκε η 2η ενδιάμεση Έκθεση Επαλήθευσης του έργου, η οποία κατατέθηκε από τo Όργανο Επαλήθευσης με το Α.Π. ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ […]