Αποτελέσματα Assessing the Biofilm Formation Capacity of the Wine Spoilage Yeast Brettanomyces bruxellensis through FTIR Spectroscopy Από oenovation|δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024 Click Here to see the document
δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024 Trials of Commercial- and Wild-Type Saccharomyces cerevisiae Strains under Aerobic and Microaerophilic/Anaerobic Conditions: Ethanol Production and Must Fermentation from Grapes of Santorini (Greece) Native Varieties Click Here to see the document
δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024 Effect of Myclobutanil Pesticide on the Physiological Behavior of Two Newly Isolated Saccharomyces cerevisiae Strains during Very-High-Gravity Alcoholic Fermentation Click Here to see the document
δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024 Understanding Wine through Yeast Interactions Click Here to see the document
δημοσιευμένο Απρίλιος 23, 2024 Αξιοποίηση νέας φυσικής Ελληνικής μικροβιακής χλωρίδας προς παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας Oenovation Συνοπτική παρουσίαση αποτελεσμάτων